Send Gmail-vedlegg automatisk til Google Drive, Dropbox og Box

attachments.me
Tidligere viste vi deg hvordan du lagrer Gmailvedlegg sømløst til Google Drive. Med Gmail til Drive-utvidelsen kan du imidlertid bare lagre filer på Google Drive. Hvis du vil overføre filer til andre skylagringstjenester som Dropbox, kan du prøve Attachments.me for Chrome.

Attachments.me er en nyttig utvidelse for Google Chrome som lar deg lagre og dele Gmail-vedlegg til skylagringstjenester som Dropbox, Box og Google Drive uten å forlate Gmail.

Gå først til vedlegg.meg og installer utvidelsen for Chrome. Klikk på knappen Legg til Chrome-utvidelse, og den vil be deg om å gi tilgang til dataene dine på attachments.me og Gmail. Klikk på Legg til-knappen for å fortsette installasjonen.

vedlegg.me 1

Gå tilbake til vedleggene.meg hjemmeside og logg på med Google-kontoen din og gi den tilgang til Google-kontoen din. Den vil omdirigere deg til Attachments.me-hovedsiden der du kan søke etter vedlegg som er lagret på Gmail-kontoen din.

vedlegg.me 2

Deretter åpner du Gmail-kontoen din, og den viser varsler om attachments.me. Klikk på Kom i gang-knappen.

vedlegg.me 3

Et nytt ikon vises rett ved siden av navnet ditt i Gmail. Klikk på den og velg Administrer skytjenester.

vedlegg.me 4

Velg skytjenesten du vil koble til Gmail-kontoen din. I mitt tilfelle valgte jeg Google Drive.

vedlegg.me 5

Autoriser attachments.me for å få tilgang til Google Drive.

vedlegg.me 6

Nå er det på tide å definere regler for utvidelsen. Klikk på Attachments.me-ikonet og velg Administrer regler.

vedlegg.me 7

Klikk på Legg til ny regel og definer hvilke typer vedlegg du vil sende til Google Drive eller den valgte skytjenesten. Klikk på Alle typer hvis du vil lagre alle vedleggene til skyen.

vedlegg.me 8

Klikk nå Browser-knappen for å velge mappen der du vil lagre Gmail-vedleggene.

vedlegg.me 9

Lag en ny regel for automatisk å sende en bestemt filtype til Google Drive. Når du nå får en e-postvedlegg, lagrer den filtypene automatisk i Google Drive-mappen.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar