Ako zmeniť písmo celého dokumentu v programe Microsoft Word

Microsoft Word 2010 - Zmeňte písmo všetkého textu naraz
Dobre, takže máte dokument napísanýale nepáči sa ti, ako to vyzerá. Žiaden problém! Zmena písma celého dokumentu v programe Microsoft Word je jednoduchá a dá sa vykonať v niekoľkých jednoduchých krokoch. Ak používate službu Open Office, Dokumenty Google alebo inú alternatívu: proces je veľmi podobný. Akonáhle sa naučíte, ako to urobiť s jednoslovným programom na spracovanie, môžete to urobiť vo všetkých z nich!

Zmeniť písmo celého dokumentu Microsoft Word

Krok 1

Prvá časť je jednoduchá, všetko, čo musíme urobiť, je vybrať všetok text v dokumente.

Robiť to lis Ctrl + A na klávesnici. alebo ak nechcete používať klávesové skratky, prejdite na stuhu Domov a kliknite Úpravy> Vybrať> Vybrať všetko.

vyberte všetok text v dokumente aplikácie Word 2010

Celý text v dokumente by teraz mal byť vybratý a zvýraznený. Vďaka tomu môžeme celý dokument upravovať naraz!

celý text zvýraznený a vybraný v slove 2010 doc

Krok 2

Na páse Domovská stránka nájdete všetko, čo potrebujete, pod nadpisom Písmo.

kliknite pole so širokým písmom, aby sa zobrazil zoznam písiem. Z tohto zoznamu môžete vznášať sa kliknutím myšou na písmo zobrazíte ukážku alebo kliknite zmení text na dané písmo. Môžete tiež upraviť tučnosť, kurzívu, farbu, veľkosť. a podčiarknuť.

To však ručne upravuje všetky tieto vecinemusí byť najjednoduchší alebo najrýchlejší spôsob, ako vylepšiť vzhľad dokumentu. Prvá vec, ktorú by ste mali vyskúšať, sú štýly; Ukážem vám, kde sú nižšie.

vyberte písmo v slove 2010

Prípadne môžete použiť štýly menu na vybrať niektoré vopred vyrobené sady písiem. Štýl automaticky upraví farbu a písmo dokumentu. Použije tiež rôzne hodnoty pre nadpisy, nadpisy a ďalší špeciálny text. Vďaka vopred pripravenému štýlu môžete jediným kliknutím myši zmeniť vzhľad celého dokumentu na niečo profesionálne a vhodné.

zmena sady štýlov dokumentu Word 2010

-4

Podobné články

Zanechať komentár