Få Android-varsler på Windows 10-enheten

Den nylige Windows 10-jubileumsoppdateringen la til en funksjon til Cortana som lar deg få varsler fra Android-telefonen din på Windows 10-PCen. Slik konfigurerer du det.

Android-varsler i Windows 10

Den første tingen å gjøre er å laste ned Cortana-appenfra Google Play Store. Det er verdt å merke seg at Cortana bare er tilgjengelig for amerikanske brukere. Imidlertid, hvis du bor utenfor USA, kan du bruke APK Mirror for å få det (og ja, det er trygt).

Når du har lastet ned appen, kan du starte den, og du må være pålogget med Microsoft-kontoen din. Velg deretter Innstillinger og Synkroniser varsler som vist nedenfor.

screenshot_20160921-1405401

Gå gjennom listen og på neste skjermbildeslå på varslene du vil vise på Windows 10-PCen. Du kan velge mellom varsler med lavt batteri, apper, innkommende meldinger og ubesvarte anrop.

screenshot_20160921-1405591

Neste, start Cortana på Windows 10-enheten din og slå på Send varsler mellom enhetene.

sync

Når alt er konfigurert, finner du varslene i Action Center på din Windows 10-PC.

handlingssenter

Jeg bør også nevne at mens det finnes en Cortana-app for iOS, støttes den ikke i iOS. Så hvis du er Android-bruker, kan du ta vare på denne nye funksjonen.

Hva tar du? Legg igjen en kommentar i delen nedenfor, og gi oss beskjed om det fungerer for deg og telefonen din. Husk også at du trenger den nyeste versjonen av Windows 10 Anniversary Update.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar