Slik viser du to moderne IE 11-skjermer side om side

En av de kule tingene i Windows 8.1 er muligheten til å knipse det nye moderne (Metro-stil) apper ved siden av hverandre på samme skjerm. Det er blitt mye forbedret i løpet av den første iterasjonen i Windows 8, som bare tillot en 75/25-stil skjermdeling.

En ting som ikke er opplagt med det, er hvordan du viser to moderne IE 11-skjermer side om side. Slik blir det gjort.

Vis to forekomster av moderne IE på samme skjerm

Når du åpner en moderne app som standard, åpnes den i fullskjerm.

Internet Explorer 11

Når den er i gang, kan du skyve den ned og til venstre eller høyre side av skjermen for å feste den i takt. Eller hvis du er på en tradisjonell datamaskin, bare bruk musen for de samme bevegelsene.

Én moderne IE

Neste kommer "hemmeligheten" ... Sveip opp fra bunnen av skjermen for å vise synkroniserte faner. Trykk så lenge på skjermen du vil åpne, og velg Åpne fane eller vindu.

åpnes i ny fane

Det er alt det der er, nå må du til moderne versjoner av IE 11 som kjører på samme skjerm.

To IE-er

En annen ting du kan gjøre er å trykke lenge på en historielink, og nederst ser du et alternativ for å åpne i et nytt vindu ... bare trykk på det for å vise dem side om side.

åpne i nytt vindu

Dette er spesielt nyttig når du dopingforsker og må ha to sider oppe for sammenligning.

To sider

Dette fungerer tydeligvis best for den moderne versjonenav IE 11 på en berøringsenhet som Surface. Hvis du brukte Internet Explorer på skrivebordet, ville du bare bruke Aero Snap-funksjonen som ble introdusert i Windows 7.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar