Sådan får du adgang til det traditionelle kontrolpanel i Windows 8

Metro / moderne interface i Windows 8 viseset helt nyt look til dets kontrolpanel. Det er nemt at få adgang til det traditionelle kontrolpanel, du er vant til. Her er et par måder til, hvordan man kommer til det.

Bemærk: Denne artikel er blevet opdateret fra Developer Preview-versionen af ​​Windows 8 for at vise den endelige version, der i øjeblikket findes på markedet.

Windows 8 Kontrolpanel i moderne stil

Se, hvor meget forskellige kontrolpaneler er i Metro? Det kaldes faktisk pc-indstillinger, men er i det væsentlige kontrolpanelet til den moderne / metro-stil interface. Det er fint at kontrollere det aspekt af Windows 8 til tabletter eller andre berøringsskærmsenheder. Men på skrivebordet kan jeg stadig bruge traditionel stil.

moderne CPL

Traditionelt kontrolpanel på skrivebordet

Brug tastaturgenvejen fra skrivebordet eller Windows-startskærmen Windows Key + X at åbne den såkaldte strømbrugermenu. Vælg Kontrolpanel.

Power Menu

Kontrolpanel åbnes på skrivebordet i kategorivisning. For at gøre det lettere at finde det, du har brug for, skal du muligvis ændre visningen til Store ikoner.

sshot-2011-10-23- [5]

Ah, meget bedre.

sshot-2011-10-23- [6]

En anden måde at åbne kontrolpanelet er at bruge Kørslinjen ved at slå Windows Key + R og type: kontrolpanel og tryk på Enter eller klik på OK.

Løb

Eller en anden måde at komme til det på skrivebordet på er at bruge tastaturgenvejen Windows Key + I for at åbne indstillinger sidepanelet og vælge Kontrolpanel.

Indstillinger Kontrolpanel

Uanset hvad åbnes Kontrolpanel i den visning, du forlod det på.

CPL

Hvis du vil have lettere adgang til kontrolpanelet fra skrivebordet. Læs vores artikel om, hvordan du fastgør Kontrolpanel til proceslinjen.

0

Lignende artikler

Efterlad en kommentar