Sådan fastgøres kontrolpanelikonet til Windows 8-proceslinjen

I Windows 8 og RT er der en ny metro-stilKontrolpanel, men den klassiske findes stadig også. Der er et par måder at få adgang til det, men hvis du vil være i stand til hurtigt at komme til det, skal du fastgøre det til proceslinjen. Det er faktisk lettere end at gøre det i Windows 7 også.

På Windows 8 Desktop er det nemt at tilføje det klassiske Kontrolpanel som en genvej på skrivebordet. Bare åbn Personalisering, klik på "Skift skrivebordsikoner" og kontroller Kontrolpanel.

CP-ikon

Det er ikke så nemt at tilføje det til proceslinjen som at gøre enTræk og slip. Faktisk kan du simpelthen ikke. I stedet skal du gennemgå processen med at oprette en ny genvej og pege den til Kontrolpanel. Processen svarer til at fastlægge papirkurven på proceslinjen.

Kan

Da Windows 8 giver dig mulighed for at fastgøre Start-menupunkter til proceslinjen, kan denne funktionalitet bruges til at fastgøre Kontrolpanel. Fra skærmen Start, type: kontrolpanel og højreklik på ikonet Kontrolpanel under Resultaterne. Klik derefter på Pin to Taskbar-ikonet, der kommer op på linjen i bunden af ​​skærmen.

pin til proceslinjen

Gå nu til skrivebordet, så ser du ikonet Kontrolpanel, der er bundet til proceslinjen. Du kan bruge det til at åbne Kontrolpanel, eller du kan højreklikke på det og få adgang til nylige kontroller fra Jump List.

cp fastgjort springliste

0

Lignende artikler

Efterlad en kommentar