Sådan tilføjes en anden Gmail-konto i Android

Gmail og Android går selvfølgelig godt sammenfordi de begge kommer fra det samme firma. Google-tjenester er problemfrit integreret med Android-enheder til fordel for dem, der bruger dem dagligt. Hvis du har Gmail installeret på din Android-enhed, ved du, at det var let og hurtigt at installere det. Ville det ikke være godt, hvis du kan få adgang til alle dine Google-konti fra en Gmail-app? Sådan gøres det.

Fra din indbakke skal du trykke på Menu-tasten og gå til Indstillinger.

gmail-indstillinger

Tryk på Tilføj konto i øverste højre hjørne.

Android gmail tilføj konto

Tryk på Eksisterende, hvis du allerede har konfigureret kontoen, eller tryk på Ny, hvis det er noget, du skal tilføje.

gmail eksisterende nyt

Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og tryk på Log ind.

gmail log ind

Den næste skærm kan være en invitation til at deltage i Google+, men du kan springe den over og trykke på Ikke nu.

gmail google plus

På det næste skærmbillede får du en liste over poster, du vil synkronisere fra den tilføjede konto. Sørg for, at Synkroniser Gmail er markeret.

gmailsynkronisering

Tryk på tasten Tilbage. På overskriften skal du trykke på rullemenuen for at se alle e-mail-konti, der er konfigureret. Du skal se den nyligt tilføjede e-mail-konto på listen.

Det kan tage et par sekunder, før kontoen synkroniseresindhold, og det kan sige "Ikke synkroniseret" under e-mail-adressen. Hvis dette tager et stykke tid, skal du kontrollere, at du har en ordentlig internetforbindelse. For at være sikker, skal du gå til din enheds indstillinger-app og derefter trykke på Konti & synkronisering. Fra listen skal du vælge kontoen og trykke på den og derefter trykke på Synkroniser nu.

Når du har synkroniseret alle data, kan du nu bruge Gmail til at sende og modtage meddelelser fra flere konti.

0

Lignende artikler

Efterlad en kommentar