Windows 10 technický náhľad Zostavte 10041 ISO, ktoré sú teraz k dispozícii

Logo Windows 8
Microsoft minulý týždeň vydal najnovšiu verziu systému Windows 10 na svojej ceste k finálnej verzii budúceho operačného systému s Windows 10 build 10041.

Teraz spoločnosť sprístupnila verzie ISO systému Windows 10 build 10041, takže môžete vykonať čistú inštaláciu na testovacom počítači alebo virtuálnom stroji.

Windows Insideri, ktorí sú v rýchlom kruhu pre aktualizácie, mohli minulý týždeň nainštalovať aktualizáciu build 10041 ako aktualizáciu na mieste.

Zostavte 10041 ISO a aktualizácie

Tento týždeň spoločnosť Microsoft tiež vydala tri opravy pre zostavenie 10041 a tieto marcové aktualizácie sú súčasťou nových ISO. Opravy poskytnú lepšiu stabilitu a bezpečnosť systému Windows 10.

Ako nadšenci chceme získať nové funkcieWindows čo najrýchlejšie, aby ste vyskúšali nové funkcie. Jedným z upozornení v kruhu Prsteň je, že vaša zostava bude mať viac chýb ako chyby v skupine Prsteň.

Samozrejme, ak ste v rýchlom kruhu, môžete si stiahnuť najnovšie opravy pre program Build 10041 prostredníctvom služby Windows Update, ktoré boli dnes zavedené.

Aktualizácie systému Windows 10

Stiahnite si technickú ukážku ISO systému Windows 10 s aktualizáciou marca

Ak ste zasvätení v systéme Windows a testujete systém Windows 10, nezabudnite sa pripojiť k dobrodružstvu zapojením sa do fóra Windows 10, je to zadarmo a skvelé miesto pre všetkých, aby sa podelili o svoje príbehy.

0

Podobné články

Zanechať komentár