Stiahnite si Windows 10 Technical Preview Build 9926 ISO

Microsoft minulý týždeň vydal nový systém Windows 10zostavte 9926 pre členov programu Windows Insider ako inováciu na mieste. Spoločnosť tiež sprístupnila jeho obraz ISO, takže môžete vykonať čistú inštaláciu na testovacom počítači alebo virtuálnom stroji.

Windows 10 technický náhľad

Obrázok ISO je k dispozícii vo viac ako 20 jazykoch a je možné ho zadarmo stiahnuť. 64-bitový súbor je takmer 4 GB (3,92) a 32-bitová verzia je niečo vyše 3 GB (3,01).

Pomocou obrazu ISO môžete napáliť DVD alebo vytvoriťbootovacia jednotka flash na jej inštaláciu na fyzický počítač. Môj obľúbený nástroj na vytvorenie zavádzacieho disku Flash so systémom Windows 10 je bezplatný nástroj s názvom Rufus, ktorý si môžete prečítať tu.

Upozorňujeme, že budete musieť zadať nasledujúci produktový kľúč, ktorý spoločnosť Microsoft dodáva na svojich stránkach, nie je to žiadnym spôsobom tajný kľúč.

NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

Aj keď je táto zostava dosť stabilná, oveľa viacstabilný ako uniknutá zostava 9901, pamätajte, že toto je stále technický náhľad, a vy ho nechcete inštalovať na svoj hlavný počítač, ktorý používate na dosiahnutie svojich cieľov. Nainštalujte ho na sekundárny prenosný počítač alebo počítač alebo na virtuálny počítač.

Stiahnite si Windows 10 Technical Preview Build 9926

Testovali ste technickú ukážku systému Windows 10? Dajte nám vedieť, čo si o tom myslíte v nižšie uvedených komentároch.

Ak sa chcete držať krok s pokračujúcou cestou systému Windows 10 od technického náhľadu po konečné vydanie koncom tohto roka, tiež sa pripojte k nášmu fóru Windows 10.

1

Podobné články

Zanechať komentár