Ako vytvárať brožúry pomocou programu Microsoft Word 2013

Produkty balíka Microsoft Office sú teraz výkonnejšieže už boli. V skutočnosti existuje veľa vecí, o ktorých viete, že program ako Word dokáže, ale možno neviete, kde začať. Napríklad môžete uverejňovať články priamo na svojom blogu z programu Word a vytvárať profesionálne vývojové diagramy pre prezentácie v kancelárii.

Tu sa pozriem na vytváranie brožúr. Brožúry môžu byť užitočné v mnohých situáciách. Či už robíte prezentáciu alebo len tlačíte ponuky na večierok. Bez ohľadu na to, prečo by to mohlo byť, ich vytvorenie v aplikácii Microsoft Word 2013 je jednoduché.

Vytvárajte brožúry v programe Word 2013

Najprv musíte pripraviť pár vecí. Spustite program Microsoft Word 2013 a otvorte prázdny dokument, ktorý sa stane vašou brožúrkou. V hornej časti pásky kliknite na ikonu súbor.

Brožúry programu Word 2013 Súbor

Potom v ponuke, ktorá sa otvorí, kliknite na tlačidlo Tlačiť.

Brožúry programu Word 2013 Tlač súborov

Objaví sa súbor možností pre vašu tlačiareň. Ísť do Nastavenie stránky - je v dolnej časti zoznamu možností tlačiarne.

Brožúry programu Word 2013 Nastavenie tlačovej stránky súboru

Zobrazí sa malé okno, rovnako ako okno nižšie. V stránky vyberte sekciu Zložiť knihu v Viac stránok oddiel. Pod ním majú Listy na brožúru nastavené na Všetko.

V neposlednom rade nastavte odkvap na požadovanú veľkosť. Žľab je vzdialenosť medzi vašim obsahom a tým, kde zložíte brožúru. Po dokončení týchto nastavení kliknite na tlačidlo OK.

Brožúry Word 2013 kniha skladaná

Potom vytvorte samotnú brožúru. Na rozdiel od starých dní programu Word 2010, keď ste sa museli uistiť, že máte stránky správne sami, program Word 2013 ich zariadi za vás. Z tohto dôvodu môžem jednoducho vložiť alebo napísať svoj obsah tak, ako je to uvedené nižšie, a program Word 2013 zabezpečí, že sú veci potrebné. Je to skvelá nová funkcia, ktorá je nielen užitočná, ale šetrí aj čas.

Usporiadať stránku brožúr programu Word 2013

Keď je obsah pripravený, je tu ešte jeden dôležitý krok. cvaknutie súbor, potom vytlačiť a ak vaša tlačiareň dokáže tlačiť na obidve strany, vytlačte si iba brožúru. Ak to tak nie je, vyberte pod položkou Print One Sided stránky a vyberte Ručne tlačte na obe strany.

Brožúry Word 2013 sa tlačia v konečnom znení

Ak ste urobili všetko podľa pokynov, mali by ste skončiť s niečím takým, ale myslím si, že váš obsah bude komplikovanejší a oveľa zmysluplnejší.

Brožúra Word 2013 je dokončená

Ak hľadáte profesionálne a štýlové brožúry alebo iné typy brožúr, prečítajte si bezplatné šablóny spoločnosti Microsoft.

Ak máte nejaké otázky alebo máte nejaké tipy alebo triky, ktoré používate pri tvorbe brožúr, zanechajte komentár nižšie!

0

Podobné články

Zanechať komentár