Nok med infografikken allerede!

Da Infographics først begynte å komme ut devar informativ, få og langt imellom. Den tidlige infografikken var noe spesiell. De tok tid og stor omsorg for å skape. Men nå ... de er overalt. Jeg sier ikke at noen av dem ikke er av god kvalitet, men vi trenger ikke en Infographic på alle tenkelige emner.

Alvor. Nå for tiden virker det som om de er overalt du ser på nettet.

Infografikk er en krykke for en lat forfatter.

Å være teknisk skribent, merker jeg at den brukes som enkrykke for forfattere bare for å få en artikkel opp. Forfatteren trenger bare å komponere et avsnitt for så å legge inn en enorm motbydelig lang Infographic. Hva skjedde med ekte forskning og journalistikk? Hvem som helst kan skrive fire setninger og legge ut en enorm Infographic! Jeg vil ha ekte skriving. Forskning og grundig dekning. Sjansen er også stor, forfatteren lager ikke engang Infografien. De handles løst rundt på internett - stjålet. Uten kreditt gitt til den opprinnelige skaperen av den. Pinterest kommer til hjernen.

Jeg skulle ønske når jeg skrev en How To-artikkelkaste opp en Infographic. Det ville sikkert gjøre ting enklere ... Men nei, jeg går nøye gjennom hvert trinn i artikkelen jeg skriver. Jeg tar nøye skjermbilder som tydelig viser trinnene i hver artikkel. Jeg forklarer trinnene nøye og intelligent. Jeg forsker, jeg tester alt på flere operativsystemer, PCer og / eller enheter.

Måten nettsteder viser dem på, er også forskjellige. Jeg vil ikke klikke gjennom tre visninger bare for å få en lesbar størrelse.

Her er et eksempel på hvor verdiløst flertallet av infografikken virkelig er. Jeg opprettet dette ved å bruke nettstedet Visual.ly - det tok to minutter å lage.

Sjekk historien til #Facebookipo Twitter Hashtag

Utrolig interessant og informativ he !? Det blir en test senere.

-1

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar