Hvordan merke Outlook-e-post som ikke søppel

Noen ganger får du e-post i innboksen din som er falsk merket som spam, selv om den ikke er det. Slik forteller du Outlook at e-postmeldinger som er merket som spam ikke er uønsket.

Nylig konfigurerte jeg Outlook-kalenderen for å sende megvarsler for viktige hendelser. Imidlertid fant jeg dem i e-postmappen for søppel. Vel, det er absolutt irriterende, og noen ganger får du e-postmeldinger som er helt legitime og sendes til søppelpost-mappen.

For å sikre at de blir lagt inn i innboksen din, klikker du på mappen Uønsket e-post. Høyreklikk deretter meldingen merket som søppel og velg Skrap >> Ikke søppel fra hurtigmenyen.

Skrot

Mark as Not Junk-boksen kommer opp. Sjekk alltid stole på e-post fra user@emai.com og sjekk e-postadressen din under den. Klikk OK. Meldingen flyttes til innboksen din og blokkeres ikke som søppel igjen.

Merk som ikke søppelpost

Det er alt som er til det. Hvis du vil ha en annen metode for å sikre at du får e-post, kan du sjekke hvordan du legger til e-postkontakter i listen over sikre avsendere manuelt eller automatisk.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar