Microsoft ruller ut Windows 10 19H1 Preview Build 18272 for Insiders

Mens vi fortsatt venter på å få fikset Windows 10 1809, fortsetter selskapet å komme videre med denne siste Insider-forhåndsvisningen av 19H1 Build 18272.

Microsoft lanserte i dag den neste versjonen av19H1 for Insiders in the Fast ring. Ja, selskapet legger fortsatt siste hånd på Window 10 1809, men fortsetter fremover med forhåndsvisningen av neste funksjonsoppdatering som kommer neste år. Dagens build er oppfølgingen til å bygge 18267 og inneholder mange nye funksjoner og andre endringer. Her er en titt på hva du kan forvente.

Windows 10 19H1 Build 18272

Alternativer for pålogging på nytt for Windows Hello. Microsoft prøver å gjøre påloggingsprosessen med Windows Hello enklere. "Sikkerhet skal ikke være skremmende, og vi ønsker å hjelpe deg med å eliminere passord. Derfor vil vi sørge for at du enkelt kan sette opp den første forsvarslinjen som sikrer enheten din med Windows Hello, forklarer Dona Sarkar og Brandon LeBlanc.

Oppdateringer for Microsoft-apper i denne bygningen inneholder en ny versjon av Snip & Sketch. Noen av dem inkluderer å legge til fargebakgrunner og rammer til skjermbildene og et utskriftsalternativ.

Alternativ for snip og skiss utskrift

Sticky Notes 3.1 er nå tilgjengelig med flere nye funksjoner og oppdateringer.

Det er flere inngangsforbedringer forSwiftKey-skjermtastatur og hvis du bruker et fysisk tastatur og inneholder tekstforslag. Det er støtte for flere morsmål også. Inkludert Indic fonetiske tastaturer for Hindi, Bangla, Tamil, Marathi, Punjabi, Gujarati, Odia, Telugu, Kannada og Malayalam. Tilgjengelighetsforbedringer for Narrator er også i denne bygningen.

I tillegg til de nye funksjonene over, er her en liste over de andre generelle endringene og rettelsene du kan forvente i dagens bygg:

  • Vi lanserer en funksjon der du høyreklikker på et gruppenavn eller en flismappe i Start, nå, har du et alternativ til å fjerne den. Foreløpig vil 50% av Insiders ha dette alternativet.
  • Vi løste et problem der Task Manager-innstillingene ikke ville vedvare etter å ha lukket og åpnet Task Manager på nyere flyreiser.
  • Vi løste et problem der bare brukere i Vietnam kunne bruke de nye vietnamesiske Telex- og Number-tastebaserte tastaturene. Nå kan hvem som helst bruke dem - prøv det hvis du er kjent med språket!
  • Vi løste et problem der det å gjøre et søk oppover med innpakning aktivert i Notisblokk ikke ville finne det siste ordet i teksten.
  • Vi løste et problem som kan føre til at Innstillinger krasjer når du navigerer til dataanvendelse.
  • Vi løste et problem der start av PIN-fjerningsprosessen i Innstillinger og deretter klikke Avbryt når du blir bedt om passordet ditt, ville krasje innstillinger.
  • Vi løste et problem der twinui.dll ville krasje på noen enheter i de siste byggene etter å ha valgt en trådløs skjerm å projisere til fra Connect flyout.
  • Vi løste et problem der forbedringer valgt under Høyttaleregenskaper> Forbedringer ikke ville vedvare ved oppgradering.
  • Vi løste et problem som resulterte i at FLAC-metadata ble forkortet i File Explorer og andre steder.
  • Alternativet "Glem" for Wi-Fi-profiler er nå tilgjengelig for brukere som ikke er administratorer.
  • Ctrl + Mouse Wheel Rulle for å zoome inn tekst støttes nå i Command Prompt, PowerShell og WSL.
  • Når du bruker mørkt tema (Innstillinger> Tilpasning> Farger) vil rullefeltene i Kommandoprompt, PowerShell og WSL nå også bli mørke.
  • Vi løste et problem med konsollen som kan forårsake grafiske feil i den innebygde terminalen til VS-kode (se Microsoft / vscode # 57803).
  • Alternativene for å endre standardappmodus og aktivere / deaktivere gjennomsiktighet har flyttet til toppen av Fargeinnstillinger, slik at det er lettere for folk å finne.

Husk at dette er forhåndsvisningsbygg og tidligde på det. Så det er flere kjente problemer for både brukere og utviklere. Sørg for å lese de fullstendige utgivelsesnotatene for alle detaljer om de nye funksjonene, kjente problemer og løsninger.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar