Microsoft ruller ut Windows 10 RS5 Preview Build 17733

Microsoft rullet i dag ut Windows 10 Redstone 5 Preview build 17733 som inkluderer en avsluttet versjon av mørk modus for File Explorer.

Microsoft i dag ruller ut Windows 10Redstone 5 forhåndsvisning build 17733 til Insiders in the Fast ring. Dette kommer på hælene på forhåndsvisning build 17730 som aktiverte din telefonfunksjon. Dagens bygg inkluderer ikke nye funksjoner, men har en endelig versjon av det mørke temaet for File Explorer. Det inkluderer også flere rettelser og generelle forbedringer.

Windows 10 Redstone 5 Preview Build 17733

Microsoft bemerker at det mørke temaet for FileExplorer er i fullføringsfasen. "Dagens bygg markerer vendepunktet der vi er ferdige med det vi planla å gjøre for denne utgivelsen," skriver Microsofts Dona Sarkar og Brandon LeBlanc.

Bare for å merke at jeg har brukt det mørke temaet forFile Explorer på et par testsystemer i løpet av disse forhåndsvisningstallene, og har ikke vært for begeistret for det. Jeg håper selskapet fortsetter å jobbe med det og gi en bedre opplevelse, på lik linje med hvordan Apple gjør sin mørke modus i macOS Mojave, men selskapet hevder at den har det akkurat nå. Vi må se hvordan det viser seg etter å ha prøvd det i dagens bygg.

I tillegg til det mørke temaet for File Explorer, ser du her på andre endringer og forbedringer som er inkludert i dagens bygg:

  • Takk alle sammen for tilbakemeldingene dine om XAMLskygger vi la til nylig. Vi tar dem offline for øyeblikket mens vi jobber med å adressere noen av tingene du delte med oss. Du vil også legge merke til at akrylen er fjernet fra noen popup-kontroller. De vil være tilbake i en fremtidig flytur.
  • Vi løste et problem fra nylig flyreiser der berøringstastaturet kan bli usynlig på skjermen.
  • Vi løste et problem i de siste flyvningene der komponenter i et varsel med en fremdriftslinje (som den når du bruker deling i nærheten) kan blinke hver gang fremdriftslinjen oppdateres.
  • Vi løste et problem der på enkelte enheter hvis du tilbakestiller enheten din og valgte å beholde filer, etter at Logg inn på Windows ville lydinnstillinger-siden ikke svare.
  • Vi løste problemet der rullegardinmenyen Høy kontrast blinket da verdiene ble endret.

Som tilfellet er med alle forhåndsvisningsbygg, er det detogså kjente problemer for brukere og utviklere. Faktisk er det fortsatt en lang liste denne gangen, og du bør sørge for å lese Microsofts fulle innlegg for å få fullstendig informasjon og løsning.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar