Microsoft ruller ut Windows 10 RS5 Build 17627 for Skip Ahead

I tillegg til å holde de nye Redstone 4-byggene i gang, lanserte Microsoft i dag det siste nybygget for Insiders i Skip Ahead-grenen.

Microsoft lanserer i dag Windows 10Redstone 5 Preview Build 17627 for Insiders in Skip Ahead grenen. Denne bygningen kommer bare et døgn etter at Build 17127 ble utgitt til Insiders in the Fast ring. Denne konstruksjonen inkluderer noen av de nye funksjonene som ble lagt til gårsdagens utgivelse av Fast-ringen, nemlig Cortana-forbedringene. Det er noen få generelle endringer og kjente problemer - her ser du hva du kan forvente.

Windows 10 Redstone 5 Build 17627

I tillegg til forbedringene som ble lagt til Cortana med gårsdagens Insider-utgivelse, er her en titt på de andre generelle forbedringene:

  • Vi løste et problem der Hvis du prøver å åpne en filsom bare er tilgjengelig online fra OneDrive som ikke tidligere har blitt lastet ned til PC-en din (merket med et grønt avkrysningsmerke i File Explorer), kan PC-en din sjekke feil (GSOD).
  • Vi løste et problem som resulterte i at Emoji-panelet ikke fungerte i de to siste flyvningene.
  • Når en prosess i Oppgavebehandling er suspendert, eller har suspendert barneprosesser, vil du nå se et ikon som indikerer like mye i Status-kolonnen i Prosesser-fanen.

Som alltid er det kjente problemer og andre endringer for denne bygningen. Sørg for å lese Microsofts innlegg for å få en fullstendig liste over alle nye funksjoner, kjente problemer og utviklernotater.

Det er også verdt å merke seg at i dagenskunngjør Office-teamet oppfordrer Insiders til å delta i Microsoft Office Insider-programmet. I sitt innlegg bemerker Dona Sarkar: “Windows og Office leter kontinuerlig etter de best koblede opplevelsene. Din tilbakemelding er ekstremt verdifull for oss og vil hjelpe oss å forstå kundenes behov og scenarier og å prioritere investeringene våre i løpet av de kommende månedene. "Hvis du er en Windows-bruker, kan du sjekke artikkelen vår om hvordan du blir med i Office Insider-programmet. Hvis du kjører macOS, kan du også få tidlige utgivelser, da det også er et Office Insider-program for Mac.

Er du en innsider i enten Fast eller SkipForan ringer? Eller har du det fint å bo i stabile bygninger? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor, eller hopp i Windows 10-forumene for mer diskusjoner og feilsøkingshjelp.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar