Microsoft introduserer Windows Insider-program for IT-profesjonelle

Microsoft utvider Windows 10 tidligadopter nettverk til en ny gruppe brukere: bedrifter. Målet er å engasjere IT-fagfolk som liker å evaluere teknologi for blødning for distribusjon i organisasjonen. I likhet med det eksisterende Windows Insider Preview-programmet, gir Windows Insider Program for IT Professionals brukere en snik forhåndsvisning av kommende funksjoner før de blir gitt ut for bredere publikum. Forskjellen med Windows Insider Program for IT Professionals er at det har et tyngre fokus på funksjoner som er beregnet på bedriftsmiljøet, for eksempel dynamisk styring, proviantering, enhetsstyring, Windows Store for Business, Windows Update for Business, Defender Advanced Threat Protection og mer.

Microsoft lanserer nytt Windows Insider-program for forretningsbrukere

Tidligere har Microsofts engasjement med IT-proffefor tilbakemelding var eksklusivt for store organisasjoner som deltok i selskapets Windows Technology Adoption Program (TAP). Åpne tilbakemeldinger av Windows 10 til et mye bredere publikum av teknologifagfolk gir organisasjoner og enkeltpersoner mulighet til å få innsikt og også ha innvirkning på produktets retning. Å få tidlig tilgang til enterprise-teknologier som er planlagt for kommende Windows-utgivelser, lar også IT-proffene identifisere og finne ut eventuelle feil eller kompatibilitetsproblemer på forhånd.

Windows Insider-programmet gjenkjenner ITFagfolk som en viktig ressurs for enhver organisasjon. Fra å håndtere komplekse miljøer som inneholder Microsoft-systemer, til å håndtere hvordan de integreres med andre applikasjoner i organisasjonen, forstår IT-fagpersoner ‘misjonskritiske’ og vet hvordan de skal tenke gjennom og løse distribusjonsproblemer. De er frontlinjene IT-heltene i enhver organisasjon. Men vi trenger ikke å fortelle deg dette. Kilde

Microsoft erkjenner at organisasjoner er detendres til en hurtig distribusjonsmetodikk, ikke fordi den er trendy, men av nødvendighet. En stor grunn til dette er sikkerhet - selskaper leter etter måter de kan ligge foran stadige trusler. I den anledning har den nye rullende utgivelsen av Windows 10 vist seg å være en ganske vellykket strategi, til tross for at det er en dramatisk avgang fra "vent og se" Service Pack 1 eller 2 barometer tilnærmingsorganisasjoner som har vært brukt tidligere. Mange omfavner nå Windows 10-revisjoner hvert halvår, med ikke bare ny sluttbrukerfunksjonalitet, men viktige forbedringer for å beskytte mot sofistikerte angrep som spionasje og nulldagers sårbarheter.

Hvilket Windows Insider-program passer for deg?

Hvis jobben din krever at du er på toppen avde nyeste Windows-funksjonene, så kan Windows Insider-programmet for IT-profesjonelle være i smug. Hvis du ikke vet eller bryr deg om ting som MDM, Device Guard, Credential Protection eller Windows Analytics, er ikke dette programmet for deg. Det eksisterende Windows Insider-programmet er fremdeles tilgjengelig for hjemmebrukere som bare vil sparke dekkene for det som kommer nedover rørledningen. Fremovervendte funksjoner som det nye Nightlight, Windows Defender Security Center og stedsavgrensninger på skrivebordet er morsomme å sjekke ut før de treffer gatene.

Selv om Windows 10 Insider testbygg erveldig stabil, noen få feil her og der er på nivå med kurset. Hvis du er ivrig etter å finne ut hva som er nytt, er den beste måten å gjøre det på en ekstra maskin, partisjon eller virtuell maskin. Husk også at Windows 10 Insider Previews utløper, og at de krever at du installerer på toppen av en allerede aktivert kopi av Windows.

IT 0 profesjonelle som er interessert i det nye programmet, kan registrere seg nå og fylle ut en rask undersøkelse for å hjelpe Microsoft med å forstå dine behov.

Fortell oss hva du synes - virker Windows Insider-programmet for IT-profesjonelle interessant eller nyttig for deg? Legg igjen en kommentar med tankene dine.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar