Få din Vine-profil Vanity nettadresse

Hvis du er en bruker av Vine, deler mikrovideoenapp fra Twitter, ta turen til nettstedet for å kreve forfengelsesadressen din. Tjenesten lanserer nettprofiler, og du kan reservere din forfengelsesadresse nå - men handle raskt.

Vine Vanity URL

Gå over til Vine.co side, så ser du at profiler kommer snart, men du kan kreve forfengelsesadressen din nå. Hvis du er en tung bruker av tjenesten, vil du ha en adresse som er lett for folk å raskt. For eksempel fikk jeg min og det er vine.co/BrianBurgess ... som er mye bedre enn noe som vine.co/Brian1_!408435 eller noe mindre minneverdig.

Det er et par krav du trenger for å reservere profil-URLen din. Du må være medlem av Vine i minst 30 dager, og ha to innlegg oppe.

Vine Krav

For å oppfylle kravet stiller jeg opp et parcrappy Vines of my cats. Hvis du aldri har opprettet en før, må du laste ned appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Den er tilgjengelig på iOS, Android og nylig Windows Phone. Så sjekk ut en av følgende artikler om hvordan du lager en video:

  • Hvordan bruke Vine på iOS
  • Slik bruker du Vine på Android

Hvis du oppfyller kravene, kan du bare gå til Vine og bekrefte URLen du ønsker. Forsikre deg om at det er noe du vil, da du ikke kan endre det senere.

Kan ikke endre Gjør det riktig

Hvis du registrerte deg for Vine via Twitter, reserverer det Twitter-håndtaket ditt. Men hvis du vil ha noe annet, kan du si et kallenavn eller merkevaren din, nå er det på tide å få det - hvis det ikke er for sent!

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar