iPhone 4S: Apple flytter 14. oktober utgivelsesdato, forhåndsbestillinger er utsolgt

Apple og dets transportpartnere AT&T, Verizon ogSprint Nextel sier at de har utsolgt for forhåndsbestillingsbeholdning for den kommende Apple iPhone 4S, som opprinnelig skulle komme i fredag ​​i USA, Europa og Australia.

Apple fjernet i dag utgivelsesdatoen 14. oktoberfor iPhone 4S fra nettstedet. Apple sier nå at det vil gå en uke eller to før de fleste amerikanske og utenlandske kunder får iPhone 4S, som starter på 199 dollar for 16 GB-versjonen. Luftfartsselskaper sier at ventetiden kan være så lang som en måned.

Utsolgt

AT&T, Sprint Nextel og Verizon sier det kan ta enda lengre tid å få enheter i kjøperens hender.

Etterspørselen etter telefonen - kunngjort bare et døgn før Apple-grunnlegger Steve Jobs døde klokka 56 forrige uke - ser ut til å ha overrasket alle. Det inkluderer Apple.

Sammenligningstabell

Apple ville gitt salgskanaler langt mer lager hvis det visste at iPhone 4S ville være en rekordbryter, og outselling på sin første dag til og med sin forrige rekordbryter, iPhone 4.

En mindre iterasjon på de fleste måter, iPhone 4Sbetydelige forbedringer inkluderer et betydelig forbedret 8 megapikselkamera og bedre ytelse via dens dual core prosessorteknologi og valg. For første gang fungerer Apples telefon med Sprint Nextel, i tillegg til Verizon- og AT&T-tjenestene.

Utsolgt

Bilde høflighet: SMSEO

Med toårskontrakter som avsluttesfor mange iPhone 3 og 3G brukere, kunne ikke timingen for iPhone 4S bli bedre. Og det er den emosjonelle tilknytningen også. Kunder henter utvilsomt 199 dollar og opp enheten. Det er tross alt den siste Jobbstyrte iPhone.

Eric Mack vår rapporterte hva Tim Cook avduket på Apple iPhone 4S Keynote.

IPhone 4S solgte en million enheter sin førstedag i forhåndsbestillinger, ifølge Apple. Det er en overraskende utvikling med tanke på at iPhone 4S neppe er en femte generasjons iPhone. Det er en mindre forbedring i forhold til den nåværende iPhone 4G - det er til og med i samme tilfelle. Etter Apple-kunngjøringen gikk denne parodien på iPhone 4S-promoen viral. Steve Jobs ville godkjenne, vi vet.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar