To måter å avinstallere apper på Kindle Fire

Som med alle nettbrett laster du ned en app-tenkingdu bruker det mye. Uunngåelig glemmer du det eller finner på noe bedre. Du trenger ikke å ha en haug med apper på Kindle Fire-sløsingsområdet. Her er to forskjellige måter å slette dem.

Som med alle nettbrett laster du ned en app-tenkingdu bruker det mye. Uunngåelig glemmer du det eller finner på noe bedre. Du trenger ikke å ha en haug med apper på Kindle Fire-sløsingsområdet. Her er to forskjellige måter å slette dem.

Merk: Du kan ikke avinstallere appene som IMDB og Facebook som fulgte forhåndsinstallert med Kindle Fire, med mindre du roter enheten.

Avinstaller Kindle Fire Apps på den enkle måten

Trykk på Apps fra startskjermen.

Kindle Fire hovedmeny

På neste skjermbilde trykker du på Enhetsknappen.

Kindle Fire Apps Device

Samlingen av apper som er installert på Kindle Fire, vises. Trykk og hold på et appikon til du ser at menyen kommer opp. Trykk på Fjern fra enheten.

Tenn brann Fjern fra enheten

En ny skjerm kommer opp og ber deg om å bekrefte avinstalleringen. Klikk OK nederst på skjermen.

bekreft avinstalleringen

Etter at appen er avinstallert, klikker du på OK nederst på skjermen.

OK

Hvis du har lagt det til i favorittene dine for noen apper, kan du kvitte deg med ikonet ved å fjerne det fra startskjermen.

Fjern fra favoritter

Avinstaller Kindle Fire Apps Second Method

Noen av leserne våre har påpekt at noen apper ikke avinstallerer riktig ved å bruke metoden over. Hvis dette skjer med deg, kan du prøve denne teknikken for å fjerne dem.

Fra startskjermen trykker du på tannhjulikonet og deretter Mer.

Mer

Innstillingsskjermen vises. Trykk på applikasjoner.

innstillinger

Her kan du filtrere applikasjoner ved å kjøre, tredjepart og alle applikasjoner. Jeg velger Alle applikasjoner slik at det er lettere å finne den jeg vil avinstallere.

Filtrer apper

Bla nedover listen og finn appen du vil avinstallere, og trykk på den.

applikasjoner

Neste skjermbilde vil vise informasjon om appen inkludert versjonen, hvor mye plass den tar på enheten din og mer. Trykk på Avinstaller-knappen.

Avinstaller

En bekreftelsesmelding kommer opp. Klikk OK.

bekreft OK

Jeg faller ellers mislykkes; kan du slå din Kindle Fire til grunneller gjenopprett den til fabrikkinnstillingene. Hvis du angir standardinnstillinger, må du laste ned appene dine igjen, men de blir holdt i skyen. Du kan laste ned dem uten å måtte kjøpe igjen.

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar