Slik bruker du Bluetooth-hodetelefoner med Amazon Fire TV

Hvis du eier en Amazon Fire TV set-top-boks, ogønsker å fortsette å glede deg over filmene eller spillene dine mens barna, eller romkameratene dine er i sengen, kan du koble til et par Bluetooth-hodetelefoner for å få lyden ført dit i stedet.

Dette er mulig takket være noen nylige oppdateringer til Fire TV som Amazon kunngjorde forrige måned i en pressemelding. For øyeblikket er hodetelefonstøtten kun for Fire TV-boksen og ikke for pinnen.

Koble Bluetooth-hodetelefoner til Fire TV

På Fire-TV-en din, ta turen til Innstillinger> Kontrollere og Bluetooth-enheter og velg Andre Bluetooth-enheter.

Fire TV-innstillinger

Nå kan du slå på Bluetooth-hodetelefonene dine, og sett dem i sammenkoblingsmodus - hver produsent av hodetelefoner gjør dette på en annen måte, så det kan hende du må referere til dokumentasjonen til hodetelefonene.

Velg deretter Legg til Bluetooth-enheter fra Innstillinger-menyen for Fire TV og velg hodetelefonene dine når de blir oppdaget og vent mens sammenkoblingen er fullført.

sammenkobling av hodetelefoner

Det er alt som er til det. Nå kan du fortsette å rocke ut eller glede deg over hvilket som helst av media på Fire TV-en mens alle andre sover.

høre på musikk

Det er også verdt å merke seg at Roku 3 og oppdaterte Roku 2 har en funksjon med sin Bluetooth-fjernkontroll som lar deg koble kablede hodetelefoner til den. Faktisk kommer det til og med med et sett øreplugger i esken.

-1

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar