Slik bruker du nye redigeringsfunksjoner på Instagram

Instagram forbedret nylig sine bilderedigeringsfunksjoner, noe som gjorde dem mer omfattende og lar deg oppnå bedre resultater. Her er en titt på de nye alternativene og hvordan du bruker dem.

Nye redigeringsfunksjoner på Instagram

For å oppdage de nye funksjonene, bruker jeg enenkelt bilde jeg tok med Android-smarttelefonen min og vil bruke de nye funksjonene i Instagram-appen til å redigere dem - iOS-appen fikk også de samme funksjonene.

Til nå bruker du et Instagram-filter på etbilde betydde at du måtte nøye deg med de forhåndsdefinerte endringene som nevnte filter ville produsere. Nemlig at du ikke kunne bestemme hvor mye "Valencia" du ønsket på bildet. Nå kan du; bare velg filteret du ønsker og trykk på det igjen etter at det er valgt.

Deretter kan du bare leke med glidebryteren for å fåresultat du ønsker. Du kan også legge til en ramme hvis du vil, fra samme sted der de er tilgjengelige. Når du er ferdig, bekreft valget med knappene nederst.

Instagram bilderedigering

Et helt sett med redigeringsfunksjoner er også lagt til. Trykk på skiftenøkkelknappen på hovedredigeringsskjermen på Instagram for å se dem.

Instagram bilderedigering

En hel haug med kule redigeringsalternativer vil dukke opp, som kan gjøre Instagram til de fleste brukers fotoredigeringsapp du ønsker.

Instagram bilderedigering

Du kan rette bildet ditt, justere lysstyrke og kontrast, så vel som dets varme og metning. Du kan også justere høydepunkter og skygger, samt skarpe bildet litt om nødvendig.

I de fleste tilfeller får du den samme glidebryteren (vist over) som lar deg bestemme beløpet du ønsker.

I alle tilfeller er resultatene øyeblikkelig synlige, og du kan spille rundt til du oppnår ønsket effekt.

Instagram bilderedigering

Ting er annerledes når det gjelderrette bildet ditt. Glidebryteren erstattes av en vinkelskala, som du kan bruke til å angi hvordan du skal vippe bildet. Den gode delen er at du ikke bare får rotere bildet, du kan vippe det i alle retninger så mye du vil.

Instagram bilderedigering

Tilt Shift-funksjonen er interessant og brukbari både radiale og lineære moter. Den flotte delen er at du enkelt kan justere størrelsen på området i fokus ved å holde fingeren på skjermen og flytte en annen finger rundt i området.

Instagram bilderedigering

Alt i alt er ikke Instagrams fotoredigeringsfunksjoner en match for dedikerte apper, som PicShop Pro, men de bør være mer enn nok for de fleste brukere. Mer enn det er de veldig enkle å bruke.

Last ned Instagram for Android

Last ned Instagram for iPhone

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar