Hvordan få Windows Live Messenger tilbake

Savner du Windows Live Messenger, selv om den for øyeblikket er integrert i Skype? Heldigvis er det en måte å få det tilbake. Dette er hva du trenger å gjøre.

Hvis du vil gjøre det tilbake fra de døde,alt du trenger er en veldig brukervennlig app. Mens Skype tilbyr IM-mulighet, er mange mennesker ikke fornøyde med måten det fungerer på, og foretrekker den gamle måten å gjøre meldinger på.

Få Windows Live Messenger tilbake

Først av alt, gå til denne adressen og last neddenne lille appen som heter Messenger Reviver; lagre det et sted du lett kan få tak i det, som skrivebordet. Den er opprettet av Jonathan Kay, en fyr som har jobbet i Microsoft i 13 år, hvorav 10 har blitt brukt på Messenger.

Windows vil sannsynligvis irritere deg over det ukjente utgiveren, bare klikk Kjør. Ikke bekymre deg, det er trygt. Vi sjekket installasjonsfilen mot over 40 forskjellige antivirusdefinisjoner med VirusTotal.

messenger reviver run

Når det er startet, vil du kunne installere Messenger, som du ser på skjermdumpen nedenfor. Hvis du allerede har installert den, vil du kunne gjenopplive den.

messenger reviver startet

Når prosessen er fullført, Windows Live Messengerbør starte, eller hvis ikke, kan du finne den i Start-menyen, avhengig av Windows-versjonen din. Du kan gå foran og bruke det oh-so-kjent påloggingsvinduet.

windows live messenger gjenopplivet

Nå bruker Windows Live Messenger, så gammel skolestil som mulig. Vel, kanskje ikke at old school, siden jeg har gjenopplivet 2012-versjonen, men du får det jeg mener.

messenger gjenopplivet

Husk imidlertid at du kanskje må gågjennom hele prosessen nok en gang hvis Skype oppdateres. Også viktig er at Messenger Reviver også har noen nyttige alternativer gjemt under avansert-knappen, slik at du kan lappe Messenger, gjøre en ny installasjon eller reparere installasjonen hvis du trenger.

messenger reviver avansert

Hvis du ikke er fornøyd med Skype som IM-klient og savner Windows Live Messenger, er dette definitivt veien å gå.

1

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar