Slik deaktiverer du Dropbox-kameraets automatiske opplastingsmelding

Dropbox-kameraet laster opp spørsmål hver ganggang du kobler en telefon, kamera eller annen lagringsenhet til datamaskinen. Jeg lader telefonen min ved hjelp av en USB-kabel som er koblet til datamaskinen min, og uansett hvor mange ganger jeg har fjernet merket av "Automatisk ..." og sagt til Dropbox "Aldri for denne enheten" vil den fortsatt dukke opp i ansiktet mitt og spørre meg om synkronisering bildene mine. Nå er det nok! Jeg har bare deaktivert funksjonen helt. Dette er hva du kan gjøre for å slå den av også.

Deaktiver automatisk lagring av bildene dine i Dropbox

Deaktiver Dropbox Camera Auto Upload Prompt

Høyreklikk Dropbox-ikonet fra systemmagasinet og velg Innstillinger.

Innstillinger for Dropbox

I Innstillinger-vinduet klikker du på Endre autospillinnstillinger.

generelle autospillinnstillinger

Dette åpner Windows AutoPlay-innstillinger. Bla ned til kategorien Bilder og endre den til Ikke gjør noe fra rullegardinmenyen.

endre kameraopplastning fra bilder

Når det er gjort, vil det ikke plage deg lenger med forespørsler om å synkronisere bildene dine.

Hvis du vil ha et kompromiss som ikke deaktiverer funksjonen fullstendig, angir du Bilder til "Spør meg hver gang", og så har du muligheten til å åpne Dropbox Camera Uploader når du kobler til.

spør meg hver gang

Er det fortsatt feil med Dropbox Camera Upload?

Hvis løsningen ovenfor ikke fungerte, kan det være fordidu kjører en eksperimentell versjon av Dropbox. I ett tilfelle måtte jeg deaktivere forespørselen om automatisk synkronisering. Jeg måtte laste ned Dropbox fra hjemmesiden og nedgradere den til utgivelsesversjonen da den eksperimentelle byggingen skapte problemer.

laster ned ny versjon
hvordan du sjekker dropbox-versjonen

Du kan sjekke hvilken versjon du har ved å holde musen over Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet. I dette tilfellet har jeg installert versjon 1.4.7, som ikke er en stabil bygning.

dropbox-versjon

Gå til for å finne ut hva den gjeldende versjonen erDropbox-utgivelsesnotater-siden og den siste datoen for et stabilt build er den siste versjonen. Den siste versjonen er alltid tilgjengelig for nedlasting fra hjemmesiden til Dropbox.com. Selv om det var litt forvirrende, var det i skrivende stund 1.4.17 den nåværende utgivelsesversjonen, og 1.4.7 var eksperimentell.

Dropbox utgivelsesnotater for hver versjon

0

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar