Twitter tilbyder Feature Rich Expanded Tweets

Mens Twitter er en mikrobloggingsplatform tilhurtig læsning, det har gjort alt, hvad der er i sin magt, for at holde folk bruger dens tjenester i længere perioder. Nu, via et nyt partnerskab, vil det tilbyde et rigere indhold fra TIME, WSJ og andre nye partnerskaber og underholdningssider.

twitter wall street journal tid

Hvis der er et link til en artikel på et partnerwebsted, kan du se rigere indhold fra den artikel - de første par linjer i artiklen, forfatterens navn eller video.

Listen over partnere bliver større. I dette indlæg på Twitter-bloggen vil Breaking News, The New York Times, The San Francisco Chronicle eller Der Spiegel online have rigere indhold.

Nu er en forskelligartet og voksende gruppe af nye partnere som Wall Street Journal, Breaking News og TIME leverer også rig indhold inden for tweets, der indeholder et link til webstederne.

Som en del af det samme træk får du også eksklusive WWE-ringebilleder, fotos fra BuzzFeed eller TMZ, video fra Lifetime, Dailymotion og klip fra tv-shows som BET's 106 og Park.

Twitter-brugere kunne allerede se YouTube-videoer og Instagram-fotos i udvidede tweets. Denne nye funktion blev rullet ud for et par uger siden.

Jeg synes, dette er et godt træk fra Twitter's side og gør det lettere at få indhold på én gang. Dette kan også være et godt træk for Twitter til at begynde at tjene penge på tjenesten mere.

0

Lignende artikler

Efterlad en kommentar