Sådan aktiveres mørk tilstand for slack på skrivebordet og på internettet

Slack, det populære teamsamarbejdsværktøj, har endelig tilføjet en mørk tilstand til sine desktop- og webapps. Det mørke tema er nu tilgængeligt for Windows, macOS og Linux.

Slack denne uge annoncerede, at det rulles ud amørk tilstand til sin desktop-app og webversion. Den nye mørke tilstand er tilgængelig på alle platforme inklusive Windows, macOS og Linux. Dette kommer måneder efter at have rullet det ud til mobile platforme, men det er godt at se det komme til skrivebordet, da mørke tilstande bliver mere populære overalt. Her er et kig på, hvordan du tænder det og justerer sidepaneltemaet.

Bemærk, at her viser jeg, hvordan man aktiverer detWindows 10 og internettet. Linux- og macOS-versionerne ser forskellige ud, men trinnene er stort set de samme. Hvis du endnu ikke ser muligheden endnu, skal du sørge for at køre den seneste version af appen Slack ved manuelt at opdatere den.

Tænd for Dark Mode for Slack på skrivebordet

For at tænde for den mørke tilstand skal du åbne Slackapp på dit skrivebord. Klik derefter på dit team eller dit arbejdspladsnavn i øverste højre hjørne af sidebjælken. Du kan også komme dertil ved at klikke på hamburgermenuen på titellinjen og vælge Fil> Præferencer.

Når du åbner sektionen Præferencer, skal du klikke på Temaer og klik derefter på Mørk mulighed.

Når du har aktiveret den mørke tilstand, vil du måske også ændre udseendet til sidebjælketemaet. Klik bare på de forskellige temaer for at få det, du foretrækker mest.

Hvis du bruger webversionen, er processendet samme. Men vær opmærksom på, at hvis du ændrer temaet på webversionen, vil det ikke ændre det på skrivebordsappen. Den vil heller ikke ændre den på din telefon eller tablet, da den er enhedsspecifik. Dette giver dig mulighed for at bruge det lyse tema på din telefon og mørkt på dit skrivebord eller omvendt. Slack bemærker også, at det snart tilføjer muligheden for at indstille Slack-appen til at ændre sig med det tema, du har indstillet til dit operativsystem.

Mørke tilstande bliver meget mere populære på tværsalle platforme. For eksempel ser du det tilføjet som en mulighed for mange Google-apps og Android, Microsoft tilføjede et mørkt tema til Windows 10 for et par år siden, og Apple tilføjer en ordentlig mørk tilstand til iOS 13.

0

Lignende artikler

Efterlad en kommentar