Sådan løsnes din Microsoft Surface Type Cover sikkert

Microsofts Surface-enheder har tastaturovertræk, der kan fjernes fra. Hvis du vil beskytte din investering, er en måde at fjerne tastaturet korrekt.

Jeg blev for nylig den stolte ejer af en nyMicrosoft Surface Pro 3. Ud over tabletten fik jeg også en Type Cover til en komplet oplevelse. Opsætning af enheden var en leg, da dette ville være første gang, jeg bruger enheden intimt, jeg var lidt usikker på, hvordan jeg sikkert betjener den uden at forårsage nogen skade. En sådan operation var at fjerne dækslet, der bruger et magnetisk stik.

vedhæftet

Mit første forsøg på at fjerne dækslet af Type havdemig af frygt for, at jeg kunne beskadige enheden. Det var let at foretage justering med stikket og fastgørelsen, men løsningen føltes som en indsats. Så jeg begyndte at undersøge enheden for at finde ud af, om der måske var en knap på selve overfladen, der ville løsne eller en funktionstastkommando. Intet dukkede op, der kunne indikere, at der er noget. Så jeg vendte mig til internettet og overraskende viste det sig, at løsningen var sværere, end jeg troede. Jeg fandt det til sidst begravet på en liste over instruktioner på Microsoft Surface-websiden.

Afmonter dækslet til Pro Pro Type

Microsoft beskriver Surface som en tablet, derkan erstatte din bærbare computer. Hvis du planlægger at bruge den som en tablet fra tid til anden, er det sådan, hvordan du fjerner Type Cover sikkert. Først anbefaler jeg, at du gør dette måske over et bord eller en blød overflade som en seng, indtil du bliver vant til at gøre det regelmæssigt.

Grib både typedækslet og rammen på tabletten i den modsatte ende.

korrekt 1

Træk forsigtigt med en vis anstrengelse i den modsatte retning.

korrekt 2

Dækslet skal løsnes med lidt indsats. Hvor simpelt er det nu?

0

Lignende artikler

Efterlad en kommentar