Sådan deaktiveres Google+ Auto Backup på iOS og Android

I går testede jeg kameraet på minNexus 7. Jeg tog et par værdiløse billeder og fik derefter en meddelelse om, at disse fotos var klar til at dele på Google+, som jeg bestemt ikke ønskede. Som det viser sig, aktiverede jeg på et tidspunkt Auto Backup-funktionen, som for nylig blev tilføjet. Hvis du ikke har brug for alle dine billeder til at gå op i skyen, skal du slukke det.

Deaktiver Google+ Auto Backup på Android

Start først appen og gå til Indstillinger.

Google+ indstillinger

Gå derefter til i menuen Indstillinger Kamera & fotos> Auto-sikkerhedskopiering.

g App-indstillinger Auto Backup

Nu kan du blot dreje kontakten for at slukke den.

Automatisk backup

Sluk for automatisk sikkerhedskopiering af iOS

Det er nemt at deaktivere på iPhone eller iPad også. Start appen og gå til Indstillinger> Kamera og fotos> Automatisk sikkerhedskopiering og sluk den.

Sluk for automatisk sikkerhedskopiering af iOS

Stop af automatisk cloud-sikkerhedskopi

Jeg ved, at Google forsøger at gøre det lettere for osat gemme fotos, men automatisk sikkerhedskopiere alt… har det virkelig brug for alt det? Dette ser ud til at være en tendens for nylig med forskellige cloud-lagringstjenester. For eksempel gør Dropbox det samme, det er standard at sikkerhedskopiere dine billeder, hver gang du tilslutter et kamera eller en smartphone til din computer. Og nogle gange, uanset hvor mange gange du tjekker muligheden for at få det til at stoppe med at spørge, er det nemmeste at gøre slukke for funktionen helt.

Hvad med dig? Blir du træt af, at cloud-service-apps prøver Hjælp du som standard at automatisk sikkerhedskopiere dine data til servere i skyen? Efterlad en kommentar, og lad os vide det!

0

Lignende artikler

Efterlad en kommentar