Премахване на Windows Defender от стартиране на Vista

образ
Наскоро обсъдих как да деактивирате WindowsDefender за Microsoft Vista. Заедно с тази тема, този оживен Как да покаже простият стъпка по стъпка процес за премахване на Windows Defender от процеса на стартиране на Windows Vista.


UPDATE - Откакто написах тази статия, написах ощеДРУГА друга статия по темата, която работи както за Vista, така и за Windows Server 2008. Намирам, че е и малко по-проста. Разгледайте го тук: Деактивирайте услугата Windows Defender.

Добре…. Обратно към тази оригинална статия ...


1. Кликнете Windows начало бутон, Тип Msconfig в Стартиране на търсенето кутия и PРес на Въведете ключ

Премахнете Windows Defender Vista

2. Кликнете Стартиране раздел, Превърти надолу и махнете отметката Елемент за стартиране на Windows Defender. Кликнете Добре за да запазите промяна на конфигурацията

Премахнете Windows Defender Vista

3. Не е необходимо да рестартирате, Кликнете Съществуват без рестартиране

Премахнете Windows Defender Vista

Допълнителна информация (при следващо зареждане):

Windows Vista следи използването на MSCONFIG. След като рестартирате и влезете, Vista ще ви подкани с поле, в което ще ви обясни, че наскоро сте направили промяна и обясни как да откажете промените, ако желаете. По-долу е препоръчителният ми отговор на тази подкана за конфигуриране на системата на Vista.

4. Проверка кутия Не показвайте това съобщение и не стартирайте System Configuration при стартиране на Windows и Кликнете Добре

Премахване на Windows защитник Vista

Готово! БЪРЗО :)

Етикети: клиент, хауто, Vista, сигурност, защитник на Windows

0

Подобни статии

Оставете коментар