TG 24: Всички са залепени за лицето си!

Кликнете, за да се абонирате за TechGroove

CES 2013, Microsoft Surface с Windows RT,Google Chromebook, технологични прогнози за 2013 г., Samsung Galaxy Note 10.1, както и как да посрещнем седмицата, е свързано със стрийминг на видео и музика от Windows към вашия HDTV.

Тази седмица се присъединете към домакина Джош Уидиш, Брайън Бърджис,Остин Краузе и Стив Крауз, докато говорим за новите устройства, които трябва да стартираме новата година. Брайън има Microsoft Surface с Windows RT, Стив се сдоби с новия Chromebook на Samsung, Джош има нова клавиатура Logitech за iPad, а Остин има новия Samsung Galaxy Note 10.1. Споделяме и технологични прогнози за новата година - какво смятаме, че ще видим и какви прогнозирани устройства и услуги няма да направят намаление през тази година. Приятелите от подкаста на Home Server Show покриват CES на живо от пода тази седмица. И как да посрещнете седмицата е свързано с поточно предаване на цифрови медии от Windows 7 или 8 към Xbox и други DLNA устройства.

TechGroove Show Бележки

  • На живо на CES 2013 Покритие от пода от Home Sever Show и SurfaceGeeks.com
  • Нови сравнения на Chromebook на Samsung
  • Microsoft Surface с Windows RT
  • Samsung Galaxy Note 10.1 Преглед на таблета
  • Как да направите Windows 8 по-лесен за използване на традиционен компютър
  • Пълно ръководство за Windows 8

Как да посъветваме седмицата

Как да предавате музика и видео от Windows 7 или 8

Windows Play To

Присъединете се към нас всяка седмица, излъчвайки предаването На живоGoogle Hangouts - обикновено вторник вечерта в 21:00 PST. Можете да хванете нашия видеокаст подкаст тук и на нашия YouTube канал. Можете също да се абонирате за аудио версията на iTunes и Stitcher Radio. И не забравяйте да разгледате форума на TechGroove за по-задълбочени дискусии и как да съветвате.

0

Подобни статии

Оставете коментар