Hulu Plus за Apple TV сега е на разположение

Вчера Apple тихо добави популярната услуга за поточно видео за Apple TV. Ето как да се уверите, че го получавате и да разгледате какво предлага.

Подобно на Netflix, Hulu Plus се предлага на няколкоИнтернет свързани устройства, включително Xbox 360, Android и iOS. Но досега не беше достъпна на Apple TV Вчера Apple тихо добави популярната услуга за поточно видео за Apple TV. Ето как да го получите и да разгледате какво предлага.

Просто запалете вашия Apple TV и ще видите иконата Hulu Plus на главния екран. Ако не го видите, рестартирайте своя Apple TV и той трябва да се покаже, след като се рестартира.

Нова икона Hulu Plus

Ако сте използвали Hulu Plus на друга приставка като Sony SMP-N200 или Roku, потребителският интерфейс ще бъде познат. Разбира се в типичната за Apple мода, потребителският интерфейс е много по-красив.

Търсене Hulu Plus

Списък на телевизионни предавания

Лесно добавяйте предавания към любимите си или на опашката, за да гледате по-късно.

Любими и опашка

Тъй като Hulu е услуга, можете да добавяте предавания към любимите си и на опашката от мрежата или от други платформи. След това се синхронизира с други устройства като iPad или Roku.

Приложение за iPad Hulu Plus

hulu Plus Roku

Ако все още не сте се абонирали за Hulu Plus, гопредлага едноседмична безплатна пробна версия, след това е $ 7,99 / месец след това. Ако се регистрирате за нов акаунт от приложението, отлична идея е да използвате отдалеченото приложение за iOS, за да можете да използвате iPhone, iPad или iPod touch за въвеждане.

Такса Tiral или Влезте

Като резач за шнур, никога не съм бил особено впечатленс Hulu Plus. Цената е същата като Netflix и не ми дава нищо, което вече не получавам в Netflix или Amazon Prime Instant Video. Освен това с другите услуги не съм принуден да пребивам търговски прекъсвания. Въпреки че има много по-малко комерсиално време от гледане на телевизия по кабел или по ефира, това е достатъчно досадно, че не мога да оправдая разходите.

Outback Добави на Hulu Plus

Но ако харесвате Hulu Plus, сега имате друга платформа, за да го използвате и да гледате любимите си програми.

Игра на епизод

0

Подобни статии

Оставете коментар