Издадена вкусна актуализация: По-добро търсене и поддръжка на Twitter

Вкусно лого :: groovyPost.com
Днес моята любим връзка отметки сайт Delicious актуализира свояуслуга за включване на нови функции на Twitter и споделяне на имейл (сред другите актуализации.) Разбрах за актуализацията, когато Firefox ме подкани да инсталирам новия Plugin. (За съжаление, все още няма любов към IE потребителите. Yahoo ?? Всяка актуализация за това?)

Вкусно известие за надграждане

За да използвате функционалността, просто трябва да имате aПрофил в Twitter и приятели за изпращане по имейл. :) Оттам просто въведете @Twitter в полето ИЗПРАТИ и разрешете с всеки имейл адрес, където искате да изпратите URL адреса на страницата.

Вкусна настройка за SEND функция за чуруликане

Като цяло, не е невероятно новаторско съществоче вече използвам същата функционалност с моя FriendFeed акаунт. FriendFeed дърпа цялата ми активност от Delicious, DIGG, StumbleUpon и разбира се groovyPost и след това го показва, за да могат хората да ме следят и да ме следят - Checkout http://friendfeed.com/mrgroove, за да видите какво имам предвид.

Настройки на Twitter Friended

Оттам мога да конфигурирам FriendFeed да публикувамоето „FEED“ на Twitter или изберете кои услуги специално да публикувате в Twitter. Така че за мен вероятно няма да използвам тази функция толкова често. Въпреки това, за тези, които не използват FriendFeed или подобна услуга, ъпгрейдът вероятно ще бъде добро.

BTW - Ако искате да ме следвате лично в Delicious или други услуги, ето списък на текущите ми акаунти:

  • groovyPost (Разбира се !!!) - http://feeds.groovypost.com/groovypost
  • FriendFeed - http://friendfeed.com/mrgroove
  • Twitter - http://twitter.com/groovypost
  • Вкусно - http://delicious.com/mrgroove
  • StumbleUpon - http://www.stumbleupon.com/stumbler/groovypost/
  • Digg - http://digg.com/users/mrgroove
  • OMG - Да, това е достатъчно

Нашите Оператори са готови !!!

0

Подобни статии

Оставете коментар