Microsoft стартира приложение за Outlook за iOS и Android

Microsoft тази седмица обяви старта на новиПриложения за Outlook за устройства с iPhone, iPad и Android. Изданието идва само два месеца след придобиването на Mobile Email Dev shop Acompli и това е доста ясно Outlook за iPhone и Android е ребранд на предишния, много популярен продукт на Acompli.

В сравнение със собственото приложение за мобилна електронна поща OWA на Microsoftза iPhone, Outlook е по-бърза, опростена версия с по-чист интерфейс, който поддържа както iOS, така и Android. Можете да го изтеглите сега чрез Google Play или магазина за приложения на Apple.

Microsoft Outlook за iOS и Android

Outlook за iOS и Android (1)

Изглежда, че тази версия ще ви помогне да се запазитепроследявайте най-важния си имейл и можете да изтривате, архивирате или планирате съобщения само с пръст - напомняйте ми малко на Google Inbox, пуснат в края на 2014 г. Календарът е вграден и прави достъпа до календара ви от имейл много по-лесен.

Според описанието на iOS, тя ще работи с Exchange, Office 365, Gmail, iCloud, Yahoo Mail и, разбира се, собствените акаунти на Microsoft Outlook.com, които включват @live и @hotmail.

Outlook е безплатно имейл приложение, което ви помага да получитеповече, направени отвсякъде с един унифициран изглед на вашия имейл, календар, контакти и прикачени файлове. Outlook автоматично покрива вашите най-важни съобщения - във всички ваши имейл акаунти. Прекарайте пръст за бързо изтриване, архивиране или планиране на съобщения, които искате да обработите по-късно. Преглеждайте лесно календара си, споделяйте наличните времена и насрочвайте срещи. И прикачете файлове от своя имейл, OneDrive или Dropbox само с няколко докосвания.

Изглежда, че версията за iPhone и iPad е полираната версия, но версията за Android все още е в разработка, но е налична като "Преглед" версии както за телефони, така и за таблети.

За да разреши всяко объркване между Outlook и OWA за iPhone, Microsoft добави следните въпроси и отговори към своя блог пост:

Въпрос: Какво се случва с настоящия Outlook Web Access (OWA) за приложения за iPhone / iPad / Android?

А. Новото приложение на Outlook заменя OWA заiPhone / IPAD / Android. За момента оставяме на пазара приложенията OWA за iPhone / iPad / Android, защото има някои усъвършенствани функции на Office 365 и Exchange Server, които все още не са налични в Outlook. Клиентите, които изискват тези разширени функции (например преглед на защитени имейли за управление на информационните права, поддръжка за приложения за Outlook), могат да продължат да използват OWA за iPhone / iPad / Android, докато тези функции не са налични в Outlook.

Следващият видеоклип от Microsoft ви дава поглед върху новото приложение на Outlook в действие за iOS устройства.

Ние просто сме изтеглили това и ще го направимимайте по-задълбочен преглед на него и за двете платформи, след като го използвате в продължение на седмица или повече. За сега вижте видеото по-долу или изтеглете приложението на устройството си от някоя от следните връзки.

  • Изтеглете Outlook Preview за Android
  • Изтеглете Outlook за iPhone и iPad
0

Подобни статии

Оставете коментар