Amazon Prime Members Members Len 67 piatok tento piatok

Amazon_Campus_Logo_Featured

Spoločnosť Amazon tento týždeň oznámila, že tento piatok, 25. septembra, si môžete vziať celoročné predplatné služby Amazon Prime iba za 67 dolárov, čo zvyčajne stojí 99 dolárov.

Spoločnosť Amazon tento týždeň oznámila, že si môžete v piatok 25. septembra ponúknuť celoročné predplatné služby Amazon Primeth iba za 67 dolárov, čo zvyčajne stojí 99 dolárov ročne.

Amazon Prime členstvo tento piatok iba 67 dolárov

Amazon oznámil, že členstvo Amazon Prime bude tento piatok 25. septembra len 67 dolárovth začína o 12:00 EST a končí o 23:59 EST. Táto špeciálna akcia oslavuje päť víťazstiev Emmy za pôvodnú sériu Amazon priehľadný na tohtoročných oceneniach Emmy Awards v nedeľu.

Amazon Prime

Amazon oznámil, že členstvo Amazon Prime bude tento piatok 25. septembra len 67 dolárovth začína o 12:00 EST a končí o 23:59 EST.

Podľa Michael Paull, viceprezident digitálneho videa pre Amazon:

„Bol to neuveriteľne vzrušujúci rok - sZlatá guľa vyhrá v januári a teraz dvanásť nominácií a päť výhier Primetime Emmy. Sme nadšení, že môžeme s našimi zákazníkmi osláviť Transparent. Ponúkame zľavu Prime. “

Amazon Prime ponúka veľa výhod, ktorézahŕňajú bezplatnú dvojdennú prepravu, neobmedzené filmy a televízne programy (vrátane originálov ako Ruka Boha a Transparent) prostredníctvom Amazon Video, neobmedzené streamovanie hudby prostredníctvom Prime Music, neobmedzené ukladanie fotografií, viac ako 800 000 elektronických kníh prostredníctvom požičiavacej knižnice vlastníka Kindle a veľa viac.

Poznámka: Táto ponuka je k dispozícii iba pre nových predplatiteľov. Tiež staré, zrušte a získajte lacnejší trik nefunguje to. Ak zrušíte svoje predplatné a nachádzate sa mimo okna na obnovenie, platba vám skončí dvakrát.

Ak ešte nie ste predplatiteľom služby Amazon Prime, označte svoj kalendár tento piatok dostať rok Prime na lacné prostredníctvom odkazu nižšie.

Zaregistrujte sa do služby Amazon Prime za 67 dolárov

0

Podobné články

Zanechať komentár