Aktualizácia Apple TV pridáva ESPN, HBO a ďalšie aplikácie pre kanály

Spoločnosť Apple včera oznámila, že jej set top boxu Apple TV získava viac kanálových aplikácií. Kanálové aplikácie zahŕňajú HBO Go, WatchESPN, Crnchyroll, Sky News a Qello. Existuje však niekoľko upozornení.

Budete potrebovať káblové predplatné pre HBO a ESPNpracovať. Odberatelia DirectTV alebo Charty nebudú môcť používať HBO GO a aplikácia ESPN nebude fungovať, ak ste predplatiteľom Dish alebo DriecTV. Nie je tu veľa pre nožnice na šnúry. HBO Go má ukážky a ESPN má nejaké videá, ale žiadne živé vysielanie bez kábla.

Nové aplikácie kanálov Apple TV

Každý bude môcť sledovať Sky News naživo. S plateným predplatným môžete sledovať anime service Crunchyroll a on-demand hudobný koncert HD a dokumenty na Qello. Stačí spustiť Apple TV a skontrolovať aktualizácie a po reštartovaní Apple TV budete mať prístup k novým kanálovým aplikáciám.

Sky News Apple TV

Aj keď sú ešte ďaleko od množstva kanálov dostupných na Roku, tieto ďalšie aplikácie by vlastníci Apple TV mali určite privítať.

Ak chcete oveľa viac možností na streamovanie videí z vašej domácej siete do Apple TV, prečítajte si náš článok: Ako útek z väzenia Apple TV 2.

0

Podobné články

Zanechať komentár