Apple uvedie na trh menší iPad?

Verte tomu alebo nie, menší iPad je záverom Andyho Hargreavesa, analytika spoločnosti Pacific Crest (citovaný spoločnosťou Forbes). A myslí si, že zariadenie bude uvedené na trh pred sviatkami, v tomto roku.

new-ipad-sietnice-hd

Podľa prieskumu Pacific Crest svýrobcov komponentov už objednávky spoločnosti Apple naznačujú nové zariadenie. Podľa prieskumu by tieto materiály nastavili spoločnosť Apple späť okolo 200 dolárov. Toto zariadenie by stálo o niečo viac ako 200 dolárov, čo by znamenalo, že by sa dostal na trh približne za 299 dolárov. Pomerne dobrá cena.

Pokiaľ ide o špecifikácie, analytik hovorínový tablet bude používať 7,85-palcový displej s rozlíšením 1024 x 768, lacnejšie dotykové riešenie, menšie batérie a menšie úložné priestory (8 GB). Tiež by to šlo so starším procesorom A5.

Myslím, že by to otvorilo celkom trochu trhuspoločnosti Apple, ak je fáma pravdivá. Existuje veľa ľudí, ktorí stále nemôžu byť presvedčení o kúpe nového iPadu, pretože si myslia, že cena za to nestojí. Ide teda o lacnejšie tablety so systémom Android. A všade sú k dispozícii tony - toto je len jeden z nich.

Som si istý, že spotrebitelia by prehliadali slabšie špecifikácie, s výnimkou malej kapacity pamäte. Som si istý, že spoločnosť Apple sa nevzdá svojej politiky ponúkať sloty na karty na vylepšenie pamäte.

Čas ukáže, že?

0

Podobné články

Zanechať komentár