Aktualizácia: Google vám umožní zachovať staré číslo Google Voice

Google Voice si ponechajte svoje staré číslo
Dobrá správa, všetci! Ak ste svoje číslo preniesli do služby Google Voice alebo ak ste svoj účet Sprint integrovali do služby Google Voice, vaše staré telefónne číslo sa napokon zachová. Predtým mali používatelia služby Google Voice k svojim účtom Google Voice priradené jedno číslo. Zapojenie služby Google Voice spolu so skutočným telefónom vyžadovalo mierne komplikovaný systém pravidiel preposielania. Až do začiatku tohto roka, keď služba Google Voice zaviedla vyššie uvedené spôsoby konsolidácie služby Google Voice / Mobile / pevná linka do jedného čísla. Spočiatku, keď ste preniesli svoje číslo alebo integrovali službu Google Voice s programom Sprint, vaše staré vyhradené číslo Google Voice by po 90 dňoch zmizlo. Spoločnosť Google však teraz oznámila, že máte možnosť si ju ponechať navždy. Funguje to takto:

Ako si zachovať svoje staré číslo Google Voice

Po prenose primárneho čísla do služby Google Voice si všimnete, že vaše staré číslo Google Voice sa stále zobrazuje, keď sa doň pustíte Nastavenia hlasu (Kliknite na ikonu Výbava v pravom hornom rohu).

kúpte si svoje staré číslo Google Voice

Po dobu 90 dní sa správy a hovory na toto číslo automaticky presmerujú na vaše nové primárne číslo Google Voice.

Po prenose si svoje staré číslo Google Voice zachováte

Teraz sa vedľa starého čísla zobrazí malý odkaz, ktorý znie: „urobiť trvalým. " kliknite a vy budete mať možnosť si to nechať navždyza nízku, nízku cenu 20 dolárov. To znamená, že 20 dolárov navyše k tomu, čo ste už zaplatili za to, že ste svoje číslo preniesli do služby Google Voice v prvom rade v celkovej výške 40 USD.

Čo sa potom stane? Hovory na vaše staré číslo Google Voice sa teraz presmerujú na vaše primárne číslo. Rovnaké pre správy. Pri vašich odchádzajúcich hovoroch sa však vaše hlavné číslo zobrazí v ID volajúceho. Ak ste chceli akékoľvek iné správanie, ako je toto, nemali by ste v prvom rade prenášať svoje číslo.

Ak sa rozhodnete svoj starý Google Voice neponechaťčíslo, žiadne biggie. Bude to fungovať 90 dní a spoločnosť Google vám pošle zoznam kontaktov, ktoré stále používajú vaše staré číslo, aby ste ich mohli aktualizovať.

Ešte ďalší krok smerom k svetu Googledominancia - k lepšiemu alebo horšiemu. Ako vášnivý používateľ služby Google Voice si myslím, že je to pozitívny vývoj, hoci som svoje číslo osobne nepreniesol. Ale pre ďalšiu generáciu používateľov mobilných telefónov je pekné vedieť, že Google Voice sa pripravuje na viac ako len doplnkovú službu. Rovnako ako Gmail nahradil veľa osobných a profesionálnych primárnych e-mailových adries, zdá sa, že Google Voice by mohol byť novým štandardom pre technicky zdatných ľudí.

Úplné zverejnenie: Druhá snímka obrazovky je skutočne upravená na ilustračné účely - ako som už spomenul, nepreniesol som svoje číslo. Vaša skutočná obrazovka nastavení služby Google Voice môže vyzerať inak.

0

Podobné články

Zanechať komentár