Ako spravovať Windows Phone v počítači Mac

Windows Phone a Mac OS X sú úplnerôzne ekosystémy. Ak máte Windows Phone a PC so systémom Windows, musíte ich spravovať pomocou softvéru Zune. Čo ak však používate Windows Phone a Mac? Konektor Windows Phone 7 vám umožňuje spravovať telefón spoločnosti Microsoft v počítači Mac OS X.

Budete potrebovať počítač Mac so systémom OS X 10.6 alebo novším. V tomto príklade používam Apple OS X Lion 10.7.3 bežiaci na Mac Mini.

Otvorte Mac App Store a nainštalujte Windows Phone 7 Connector - je to zadarmo.

Mac App Store

Stiahne a nainštaluje sa a Windows Launcher Connector nájdete v Launchpade.

Aplikácia v LaunchPad

Spustite aplikáciu a ste privítaní nasledujúcou obrazovkou. Teraz pripojte svoj telefón Windows k počítaču Mac pomocou kábla micro USB.

Pripojte telefón

Po pripojení telefónu so systémom Windows je prvým krokom jeho prispôsobenie.

Peronalize

Ďalej budete môcť synchronizovať hudbu, filmy a ďalšie médiá z knižnice iTunes do telefónu so systémom Windows. Podporuje tiež synchronizáciu fotografií medzi knižnicou iPhoto.

sync

Je to známe rozhranie podobné iTunes.

synchronizácia hudby

Kliknite na položku Synchronizovať a počkajte, kým sa vaše položky skopírujú z počítača Mac do telefónu so systémom Windows.

synchronizácia položiek

Softvér umožňuje prístup na Windows Marketplace. Otvorí sa však v prehliadači Safari a nie priamo v softvérovom rozhraní.

Získajte doplnky Xbox

Umožňuje vám tiež spravovať nastavenia a aktualizácie telefónu.

Možnosti telefónu

Super je, že stále budete môcť svoj telefón používať na počítači pomocou softvéru Zune.

Myslím, že neviem, koľko používateľov počítačov Mac vlastní telefón so systémom Windows alebo naopak. Prinajmenšom však môžete pomocou počítača Mac spravovať telefón so systémom Windows, ak je to vaše nastavenie.

Ďalšou zaujímavou vecou tohto softvéru je, že ak máte model Zune HD, konektor Windows Phone 7 vám ho tiež umožní spravovať.

0

Podobné články

Zanechať komentár